پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود

پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود

  • ایکونتیم تولید محتوای دیجی عطار
  • ایکون1402/6/5
پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود

پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود؟

آویشن از نظر ارزش غذایی از خواص و ویژگی‌های زیادی برخوردار است که وجود مواد معدنی و ویتأمین‌های زیادی همچون قند طبیعی، چربی مفید، املاح معدنی، ویتأمین‌های بی‌۱، بی‌۲ و بی‌۳ همواره باعث خاصیت و محبوبیت بیشتر این گیاه شده‌اند. تاریخچه استفاده از این گیاه خوش عطر برای خوشمزه‌تر کردن بعضی از غذا‌ها به گذشته‌های دور بر می‌گردد. امروزه این گیاه در تمام طول سال به صورت تازه و خشک‌شده در بازار ارائه می‌شود. اگر چه عطر آویشن تازه در مقایسه با خشک شده‌ی آن بیشتر است اما دسترسی سخت‌تری نسبت به آویشن خشک‌شده دارد.

استفاده آویشن در طبخ مرغ و گوشت- دیجی عطار

روش استفاده از آویشن چیست؟

همانطور که می‌دانید آویشن گیاهی پر خاصیت بوده که به دو شکل خشک شده و پودر شده کاربرد دارد و اغلب در غذاهای مختلف طعمی متفاوت به آن می‌بخشد. طعم و عطر بی نظیر آن، غذا را دلنشین تر کرده و طعم خوشی را به آن می بخشد. در مواردی افراد از آویشن به عنوان یک دمنوش مفید استفاده می‌کنند. در مواردی می‌توانید با استفاده از پودر آویشن در کنار غذا یا سالاد بهره مند شوید.

کاربرد آویشن در آشپزی 

خواص و عطر آویشن از چشم‌های کسی پنهان نیست. اغلب افراد برای خاصیت و خوش طعم شدن غذا‌های خود از این گیاه مفید استفاده می‌کنند. طعم دادن به گوشت‌ها، طعم دادن به خورش‌ها و طعم دادن به مایه ‌گوشتی‌های متنوع را می‌توان مهم‌ترین کاربرد‌های آویشن در آشپزی دانست. معمولاً استفاده از پودر آویشن را در دستور‌های آشپزی فرانسوی و ایتالیایی جهت طعم‌دار کردن گوشت قرمز و گوشت مرغ می‌توان مشاهده نمود.

برگ آویشن یا پودر آویشن در چیدن تمامی لایه‌های پیتزا دیده می‌شود. همچنین می‌توان آویشن تازه یا پودر آویشن را در دستور پخت سوپ‌ها و خوراک‌های فرانسوی نیز مشاهده کنید. برگ آویشن معمولاً دیر پز است بنابراین در زمان استفاده می‌بایست از همان ابتدا درون قابلمه بریزید تا عطر آن به خوبی در غذا بماند. در صورت استفاده از پودر آویشن لازم است تا در ۲۰ دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه کنید.

مایه ماکارونی، مایه لوبیا پلو، مایه پیتزای مخلوط، مایه لازانیا و هر مایه ‌گوشتی دیگری که حاوی گوشت چرخ‌کرده یا حتی سویا از جمله موادیست که استفاده آویشن در آن باعث خوش طعم‌تر شدن آن می‌شود. برای حفظ بهتر عطر و طعم آویشن، می‌بایست آن را بعد از خاموش کردن حرارت به غذا اضافه کنید.

از گذشته تا به امروز ضمن مصرف آویشن در طبخ گوشت و پخت انواع غذا‌ها، استفاده از آن به عنوان مصارف دارویی نسز بسیار کار آمد بوده است. شایان ذکر است امروزه علاوه بر آویشن گیاهان معطر و مفید زیادی نیز شناخته شده که هر یک مصرف دارویی و غذایی دارند.

در حال حاضر مجموعه‌های زیادی ارائه‌کننده این محصولات می‌باشند. مجموعه دیجی عطار به عنوان مرکزی معتبر در این حوزه فعالیت دارد. شما می‌توانید برای دلچسب شدن غذا یا مصارف دارویی از این مجموعه انواع گیاهان دارویی از جمله انواع آویشن‌ها، برگ بو، گل گاوزبان، شوید، نعنا و... را در کیفیت بالا و قیمتی مناسب خریداری نمایید.

مزایای استفاده از آویشن خشک- دیجی عطار

استفاده از پودر آویشن در غذا

آویشن به عنوان یک ادویه دلچسب و خوش طعم همواره در غذا‌های مختلفی استفاده می‌شود که در غذا‌های مختلف همچون تخم مرغ، پنیر، لوبیا، انواع سوپ‌ها، در طبخ گوشت گاو یا گوسفند، سبزیجات و ماهی، طعمی بی‌نظیر به آن‌ها می‌دهد. برای آنکه بدانید پودر آویشن در چه غذا‌هایی استفاده میشود می‌توانید آن‌ها در موارد ذیل امتحان کنید:

• استفاده از پودر آویشن در مواد مایه ماکارونی بسیار‌ایده خوبی است.

• استفاده از پودر آویشن به املت‌های مختلف باعث افزودن عطر فوق‌العاده‌ای به غذا می‌شود.

• غذا‌هایی که در پخت آن‌ها ازحبوباتی همچون لوبیا و قارچ ستفاده شده، ترکیب پودر آویشن طعم فوق‌العاده‌ای به آن خواهد داد.

• برای پخت ماهی، جهت طعم بهتر آن می‌توانید در مایع طعم دهنده از جوانه‌های آویشن نیز استفاده کنید.

ویژگی های پودر آویشن- دیجی عطار

خواص بی نظیر آویشن 

وجود ریز مغذی‌هایی همچون پروتئین، کربوهیدرات، چربی، کلسیم، فسفات، منیزیم، پتاسیم، تیامین، ویتأمین C و... باعث استفاده بیشتر از این گیاه پرخاصیت شده است.

رفع مشکلات ریوی با آویشن 

سرماخوردگی باعث بروز سرفه نیز می‌شود. آویشن به عنوان یک درمان‌کننده فوری برای سرفه به شمار می‌رود. سرفه نیز یک مشکل ریوی بوده که حتی برای افرادی که از آلرژی‌های فصلی دارند آویشن چاره کار خواهد بود و به خوبی آلرژی‌های در بدن را رفع می‌کند.

مصرف آویشن سبز در پخت غذا- دیجی عطار

خاصیت آنتی اکسیدانی آویشن 

وجود آنتی اکسیدان در آویشن از ویژگی فوق‌العاده آویشن به شمار می‌رود. استرس‌های وارد شده بر بدن با آنتی اکسیدان موجود در آویشن به خوبی جلوگیری می‌شود.

درمان آکنه با آویشن 

با وجود آویشن در ترکیبات کرم‌های ضد آکنه یا مواد شوینده صورت متوجه خواص آن خواهید شد. این گیاه و متعلقات آن در بسیاری از این مواد از داروی طبیعی ضد آکنه کاربرد دارد. خاصیت ضد باکتری آویشن باعث شده تا از آن در محصولات جلوگیری از ایجاد آکنه در پوست استفاده شود.

درمان ریزش مو با آویشن 

یکی از بهترین درمان‌ها استفاده از روغن آویشن برای ریزش مو است. اغلب افراد با استفاده از این روغن با ترکیب مواد دیگر و یا به تنهایی به تقویت مو‌های خود می‌پردازند و آن را از ریزش زیاد نجات می‌دهند. شایان ذکر است وجود مواد مغذی و کاربردی در این محصولات باعث تحریک فولیکول‌های مو شده و با افزایش رشد مو همراه خواهد بود.

مزایای استفاده از روغن آویشن- دیجی عطار

سخن پایانی 

آویشن گیاهی مفید و پر خاصیت به شمار می‌رود که در حال حاضر معمولاً به‌صورت خشک ‌شده و چاشنی در غذا‌ها کاربرد دارد. شاید اغلب برای آشپزی سؤال برایشان ایجاد شود که پودر آویشن در چه غذا‌هایی استفاده میشود؟ باید گفت در کنار خاصیت بالای این گیاه معطر، میزان خوش عطر کردن غذا و دلچسب شدن آن با مصرف پودر آویشن آنقدر زیاد است که می‌توان آن را در انواع سوپ و خورشت‌ها و طبخ انواع گوشت استفاده نمود.

افراد این گیاه معطر در خانواده‌ی نعناعیان قرار می‌گیرد. به طور معمول ۱۴ گونه از آویشن در ایران یافت می‌شود. در این میان آویشن کوهی و آویشن شیرازی نمونه‌ی شناخته شده‌ای هستند که هر یک خواص ویژه‌ای دارند. از گذشته تاکنون خواص درمانی بالایی که آویشن داشته، همواره جایگاه ویژه‌ای در میان مردم اعصار مختلف به آن بخشیده است. طبع گرم این گیاه باعث استفاده آن در ماست، سیب زمینی، پنیر و... به عنوان مصلح شده است.

سوالات یا پیشنهادات
پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود
خواص و مضرات آویشن برای پوست + نسخه و طریقه استفاده برای پوست
پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود
بهار نارنج چیست؟ خواص، مضرات و موارد مصرف + نسخه | دیجی عطار
پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود
7 روش جهت تشخیص عسل طبیعی از تقلبی
پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود
عسل انگبین: چیستی، فواید، معایب، قیمت و خرید
پودر آویشن در چه غذاهایی استفاده میشود
شهد عسل چیست؟