نمک صورتی در طب سنتی چه خواصی دارد؟

نمک صورتی در طب سنتی

  • ایکونتیم تولید محتوای دیجی عطار
  • ایکون1403/5/20
نمک صورتی در طب سنتی چه خواصی دارد؟

طب سنتی همواره تاکید بسیار زیادی به مصرف مواد طبیعی دارد و تلاش می‌کند که با تغییر سبک زندگی مردم، مردم را به سمت سلامت جسمی بازگرداند. نمک صورتی در طب سنتی یکی از انواع محصولاتی است که می‌تواند نقش بسیار مهمی را در سلامت جسمی و کاهش خطرات و عوارض جانبی ایفا کند. به گونه‌ای که از قدیم تا به امروز از این نوع نمک برای بهره مندی از خواص آن استفاده می‌کردند. اگر می‌خواهید بیشتر با نمک صورتی در طب سنتی و خواص و دلایل استفاده از آن آشنا شوید، در ادامه مقاله همراه ما باشید.

نمک صورتی و تاریخچه آن

چندین میلیون سال پیش، مناطق هیمالیا اقیانوس‌هایی بودند که با حرکات صفحات تکتونیکی دریا در نهایت ناپدید شد و رشته کوه‌های مختلف تشکیل شدند. هیمالیا نتیجه برخورد صفحات هند و اوراسیا است. با عقب نشینی دریاها، رسوبات نمک به سطح بالا آمدند. در نتیجه معدن نمک Khewra به طور طبیعی ایجاد شد و نمک صورتی هیمالیا در همین معدن استخراج گردد. این دقیقا در منطقه کشمیر در پنجاب پاکستان یافت می‌شود. گفته می‌شود زمانی که اسکندر مقدونی با سربازان خود در قرن چهارم قبل از میلاد به این منطقه رفت، نمک هیمالیا کشف شد. همانطور که اسب‌های او سنگ‌ها را می‌لیسیدند، سربازان مجذوب شدند و همین کار را کردند. سپس طعم شور سنگ‌ها را کشف کردند. با این حال، تا قرن شانزدهم بود که نمک صورتی هیمالیا مورد بهره برداری قرار گرفت. در قرن نوزدهم، زمانی که انگلیسی‌ها کنترل منطقه را به دست گرفتند، دسترسی ساده‌ای به معدن برای بازاریابی این نمک ایجاد کردند. سالانه صدها تن از این چاشنی مرغوب با دست از سنگ استخراج می‌شود. امروزه نمک صورتی هیمالیا به یک چاشنی ضروری تبدیل شده است. این نمک که در کف معادن خیرا یافت می‌شود، تحت تثیر آلودگی قرار نمی‌گیرد و کیفیت بی نظیری دارد. این نمک تصفیه نشده، یک محصول خام است. ممکن است تصور شود که رنگ آن به دلیل درمان یا مواد افزودنی خاص است. اما این مورد نیست. نمک هیمالیا به طور طبیعی صورتی است.

نمک صورتی در طب سنتی - دیجی عطار 

نمک صورتی در طب سنتی

حال که با تاریخچه نمک صورتی آشنا شدید، شاید جالب باشد اگر بدانید که این نمک در طب سنتی نیز توصیه شده است. نمک صورتی در طب سنتی به عنوان یک محصول طبیعی و بدون افزودنی شناخته می‌شود که ضمن داشتن خواص متنوع، می‌تواند به سلامت عمومی بدن کمک زیادی کند. برای اینکه از خواص نمک صورتی در طب سنتی بهره مند شوید، باید به صورت منظم از آن استفاده کنید.

نمک صورتی در طب سنتی مانند گیاهان دارویی شناخته می‌شود. همانطور که برخی از انواع گیاهان دارویی می‌توانند برای سلامت عمومی بدن مفید باشند، این نمک نیز فواید زیادی برای بدن دارد. با این حال نباید در مصرف نمک صورتی برای سم زدایی بدن و مشکلات مختلف زیاده روی شود. چرا که طب سنتی با هر گونه زیاده روی برای مصرف نمک صورتی مخالف است.

نمک صورتی برای سم زدایی بدن در طب سنتی

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در طب سنتی روی آن تاکید می‌شود، سم زدایی بدن است. سم زدایی بدن برای جلوگیری از آسیب به ارگان‌های داخلی اتفاق می‌افتد. برای اینکه سم موجود در بدن به مرور زمان کاهش پیدا کند، لازم است که به صورت منظم از محصولات سم زدا و انواع داروهای گیاهی استفاده کنید. نمک صورتی چه به صورت خوراکی چه به صورت موضعی به سم زدایی بدن کمک زیادی می‌کند.

اگر افراد هر روز به صورت ناشتا از نمک صورتی استفاده کنند، شاهد سم زدایی بهتر در بدن خود هستند. برای این کار لازم است که نمک صورتی با آب ترکیب شده و سپس هر روز صبح یک لیوان از آن میل شود. همچنین می‌توانید برای سم زدایی موضعی، هر چند وقت یکبار در حمام آب نمک استراحت کنید. این کار باعث می‌شود تا پوست و ارگان‌های داخلی شما سم زدایی شوند.

نقش نمک صورتی در طب سنتی - دیجی عطار

نمک صورتی برای درمان یبوست در طب سنتی

یبوست یکی از وضعیت‌های مشکل ساز در گوارش است. بسیاری از افراد در سنین مختلف با این مشکل مواجه می‌شوند و نمی‌دانند که برای برطرف کردن آن می‌توانند از چه روش‌هایی کمک بگیرند. واقعیت این است که مصرف روزانه ملین‌ها نیز باعث تنبل شدن سیستم گوارش شده و خود صدمات جدی را به همراه دارد. از این رو باید از محصولات گیاهی و دمنوش‌های گیاهی مختلف برای درمان یبوست استفاده کرد.
نمک صورتی به دلیل اینکه به عنوان یک سم زدا عمل می‌کند، می‌تواند برای درمان یبوست نیز مورد استفاده قرار گیرد. نمک صورتی اگر به غذاهای شما اضافه شود، هم به آن‌ها طعم می‌دهد هم برای بهبود سوء هاضمه موثر است. همچنین این نوع نمک به دلیل داشتن ترکیبات خاص می‌تواند به مرور زمان یبوست را کاهش دهد و باعث بهبود سلامت عمومی بدن به بهترین شکل شود. برای مصرف روزانه نمک صورتی می‌توانید آن را به آب اضافه کرده و حل کنید و هر روز میل نمایید. مصرف روزانه و ناشتای این ترکیب به درمان یبوست کمک می‌کند.

رفع مشکلات پوستی در طب سنتی با نمک صورتی

نمک صورتی مانند یک اسکراب طبیعی برای پوست عمل می‌کند. این نوع نمک به مرور زمان پوست را روشن‌تر کرده و آن را پاکسازی می‌کند. اگر قصد مصرف نمک صورتی برای پاکسازی پوست را دارید، می‌توانید از روش‌های مختلفی کمک بگیرید. معمولا از نمک صورتی برای تهیه تونر طبیعی استفاده می‌شود. تونرهای طبیعی با ترکیب نمک صورتی و آب تهیه می‌شوند و می‌توان آن‌ها را روی صورت اسپری کرد. اگر شب‌ها پوست خودتان را با این تونرها بشویید، کم کم شاهد سلامت پوست نیز خواهید بود.

ترکیب نمک صورتی و لیمو نیز می‌تواند برای رفع مشکلات پوستی و روشن کردن پوست به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد. برخی از پزشکان طب سنتی توصیه می‌کنند که برای درمان مشکلات پوستی از ترکیب نمک صورتی با انواع روغن‌های گیاهی استفاده کنید. در این صورت یک محصول رطوبت و آبرسان بسیار قوی خواهید داشت که می‌تواند سد دفاعی پوست شما را نیز تقویت کند.

سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
22,00022,000تومان
اضافه
پودر-نمک-صورتی
پودر نمک صورتی
24,00024,000تومان
اضافه
سنگ-نمک-صورتی
سنگ نمک صورتی
75,00075,000تومان
اضافه
گرانول-نمک-صورتی-عمده
گرانول نمک صورتی - عمده
35,000ناموجود
اضافه
پودر-نمک-صورتی-عمده
پودر نمک صورتی - عمده
35,000ناموجود
اضافه
سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
22,00022,000تومان
اضافه

کاهش التهاب در بدن با مصرف نمک صورتی

لتهاب در بدن به عقیده پزشکان طب سنتی خطرات جدی بسیار زیادی را به همراه دارد. در طب سنتی مصرف برخی از گیاهان و محصولات مختلف به کاهش التهاب در بدن کمک زیادی می‌کند. نمک صورتی در طب سنتی نیز می‌تواند برای کاهش التهاب در بدن و مشکلاتی که در اثر التهاب ایجاد می‌شوند، کمک زیادی کند. با کاهش التهاب، درد مفاصل و ناشی از آرتروز در بدن به حداقل می‌رسند.

التهاب در بدن بانوان و آقایان با سن بالا بسیار خطرناک است. اگر به صورت منظم از ترکیبات ضد التهابی استفاده کنید، خطرات ناشی از بیماری‌های مختلف نیز در بدن شما کاهش پیدا می‌کند. نمک صورتی علاوه بر اینکه یک پاکسازی کننده بسیار قوی است، از صدمه دیدن ارگان‌های داخلی نیز جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود تا التهاب در بدن به حداقل برسد.

نمک صورتی و طب سنتی - دیجی عطار

کمک به درمان مشکلات تنفسی با نمک صورتی

در طب سنتی مشکلات تنفسی با پاکسازی محیط برطرف می‌شوند. محیط اطراف شما پر از آلودگی‌های شدیدی هستند که به مرور زمان نگران کننده‌تر نیز می‌شوند. برای از بین بردن این آلودگی‌ها باید از محصولاتی استفاده کنید که تصفیه کننده محیط هستند. نمک صورتی از جمله این نمک‌ها است که می‌تواند تاثیر بسیار خوبی روی سلامت عمومی بدن داشته باشد و باعث تصفیه محیط شود. از نمک صورتی برای تصفیه محیط خانه و اتاق استفاده می‌کنند.

برای درمان مشکلات تنفسی در طب سنتی، می‌توانید نمک صورتی را در محیط زندگی خودتان قرار دهید. معمولا از سنگ نمک صورتی بدین منظور استفاده می‌کنند که به عقیده بسیاری از افراد انرژی منفی را جذب خود می‌کند. نمک‌های صورتی می‌توانند در لامپ‌های مختلف نیز استفاده شوند تا به محض گرم شدن آلودگی‌های محیط را به بهترین شکل جذب کنند. از این رو برای درمان مشکلات تنفسی می‌توان از نمک صورتی در طب سنتی استفاده کرد و از خواص آن بهره مند شد.

کمک به تامین مواد معدنی متعدد در طب سنتی با نمک صورتی

طب سنتی برخلاف باور بسیاری از افراد نیاز بدن را به مواد معدنی تایید می‌کند. به همین خاطر است که هر یک از مردم باید برای تامین مواد معدنی مورد نیاز بدن خودشان از نمک صورتی استفاده کنند. نمک صورتی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مغذی است که برای سلامت عمومی بدن مفید هستند. گفته شده که به غیر از سدیم کلراید، این نوع نمک حاوی بیش از 80 نوع ماده معدنی دیگر نیز هست.

عناصر مختلفی همچون آهن، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، روی و منگنز در این نمک وجود دارند و کیفیت آن را بهبود می‌بخشند. این نوع نمک کاملا خالص است و به دلیل اینکه از اعماق زمین استراخ می‌شود، ساخت دست بشر نیست. به همین خاطر بسیاری از مزایای سلامتی این نوع نمک به دلیل به کار رفتن مواد معدنی مختلف در آن است.

در طب سنتی در مورد نمک صورتی چه نظری داده شده است؟ - دیجی عطار

آیا مصرف نمک صورتی در طب سنتی توصیه می‌شود؟

طب سنتی همواره در تلاش است که محصولات باکیفیتی را به مردم برای مصرف توصیه کند. نمک صورتی در طب سنتی مانند بسیاری از نمک‌های حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید است، اما مصرف آن در مقادیر بالا می‌تواند خطرات جدی را برای سلامت عمومی بدن به همراه داشته باشد. بنابراین، مصرف نمک صورتی در طب سنتی توصیه می‌شود، اما به اندازه و با احتیاط.

همانطور که طب سنتی روی مصرف گیاهان و ترکیبات گیاهی تاکید دارد، توصیه می‌کند که افراد به اندازه از این محصولات استفاده کنند. با وجود اینکه نمک صورتی مفید است، اما حاوی سدیم نیز هست. بنابراین، جایگزین کردن آن با نمک‌های معمولی و بی احتیاطی برای مصرف این نوع نمک اصلا از سوی طب سنتی توصیه نمی‌شود.
چه افرادی باید با احتیاط بیشتری از نمک صورتی استفاده کنند؟

افراد دارای فشار خون بالا، حساسیت به ترکیبات موجود در نمک صورتی، کودکان در سنین پایین و مادران باردار و شیرده باید با احتیاط بیشتری از نمک صورتی استفاده کنند. در طب سنتی توصیه می‌شود که حتما مادران باردار و شیرده با احتیاط بیشتری از گیاهان دارویی استفاده نمایند و حتما با پزشک برای مصرف آن‌ها مشورت کنند.

پیشنهاد طب سنتی برای مصرف نمک صورتی

طب سنتی روی مصرف ترکیبات گیاهی و طبیعی تاکید دارد. بنابراین، نمک صورتی در طب سنتی می‌تواند پیشنهاد متخصصان طب سنتی نیز محسوب شود. برای اینکه با خواص نمک صورتی در طب سنتی آشنا شوید، بد نیست که آن‌ها را از مراکز معتبر مانند دیجی عطار بخرید و مورد استفاده قرار دهید. خرید این نوع نمک و مصرف روزانه آن به سلامت عمومی بدن کمک می‌کند. به شرطی که مطمئن شوید نمک صورتی اصل را تهیه کرده‌اید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید با کارشناسان ما با شماره تلفن 02137515 در ارتباط باشید.

سوالات یا پیشنهادات
نمک صورتی در طب سنتی چه خواصی دارد؟
خواص و مضرات آویشن برای پوست + نسخه و طریقه استفاده برای پوست
نمک صورتی در طب سنتی چه خواصی دارد؟
بهار نارنج چیست؟ خواص، مضرات و موارد مصرف + نسخه | دیجی عطار
نمک صورتی در طب سنتی چه خواصی دارد؟
طریقه درمان جوش و آکنه با استفاده از آویشن چگونه است؟
نمک صورتی در طب سنتی چه خواصی دارد؟
خواص بابونه آلمانی چیست؟ + نسخه و دستور مصرف
نمک صورتی در طب سنتی چه خواصی دارد؟
دارچین: ۲۰خواص دارچین، مضرات، نسخه و نحوه مصرف آن