خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف

خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف

  • ایکونتیم تولید محتوای دیجی عطار
  • ایکون1403/3/19
خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف

حتما شما هم وصف نمک صورتی برای پخت و پز را شنیده‌اید. این نمک به دلیل داشتن مقداری آهن در درون خود، می‌تواند به رنگ صورتی در بیاید و البته باید توجه داشت که نمک صورتی نسبت به نمک‌های دیگر موجود در بازار دارای مواد معدنی مختلفی است که هر کدام نقش بسیار مهمی را در سلامت عمومی بدن ایفا می‌کنند. شاید برای شما این سوال مطرح شود که نمک صورتی کاربرد زیبایی نیز دارد؟ با وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریالی، این نوع نمک می‌تواند برای رفع مشکلات پوستی استفاده شود؟ با توجه به بررسی‌های انجام شده نمک صورتی برای سم زدایی و جوش صورت مفید است و می‌تواند باعث پاکسازی پوست شود. اگر جوش روی صورت شما را کلافه کرده است، این مقاله را بخوانید تا با خواص نمک صورتی برای جوش صورت آشنا شوید.

جوش یا آکنه چیست؟

همه ما روی پوست خود دارای منافذ بازی هستیم که وظیفه ترشح روغن و سبوم را دارند. این منافذ باز زمانی عملکرد مناسبی از خود نشان می‌دهند که باز باشند و بتوانند به صورت منظم روغن ترشح کنند. اما بسته شدن منافذ باز پوست به هر دلیلی مانند تجمع باکتری‌ها روی پوست، می‌تواند باعث ایجاد جوش یا آکنه پوستی شود. جوش‌ها و آکنه‌های پوستی معمولا به دلیل عدم مراقبت از پوست به وجود می‌آیند.

این جوش‌ها می‌توانند زیر پوستی و کوچک باشند، یا اینکه بزرگ شوند و داخل آن‌ها عفونت وجود داشته باشد. در برخی از افراد این جوش‌ها به لکه تبدیل می‌شوند و مشکلات زیادی را برای پوست به وجود می‌آورند. پس به افراد حق می‌دهیم که به فکر رفع مشکل جوش و آکنه پوستی خودشان باشند و البته نخواهند که برای این کار هزینه بسیار زیادی را صرف کنند.

خواص نمک صورتی برای جوش - فروشگاه عطاری آنلاین دیجی عطار

نمک صورتی برای زیبایی صورت

قبل از اینکه بخواهیم در مورد کاربرد نمک صورتی برای جوش صورت صحبت کنیم، اجازه دهید تا تاثیر این نوع نمک را روی زیبایی صورت شرح دهیم. برای داشتن پوستی شفاف و سالم، نیاز به مراقبت از پوست است. تمیز کردن پوست و ضد عفونی کردن آن بعد از هر بار آرایش اهمیت بسیار زیادی دارد. برخلاف باور بسیاری از شما، پوست قادر نیست تمامی آلودگی‌ها را از خود دفع کند و این یعنی اینکه شما باید برای از بین بردن آلودگی‌ها و مشکلات پوست از محصولات مختلفی استفاده کنید.

نمک صورتی یک سم زدای طبیعی است که می‌تواند سلامت پوست را به بهترین شکل ممکن تامین کند. این نوع نمک پوست را آبرسانی می‌کند و البته در کنار آن دارای خواص لایه برداری نیز هست. مصرف پودر نمک صورتی باعث می‌شود تا چربی پوست کنترل شود و کم کم مشکلات پوستی از بین بروند. از این رو این نمک ضمن اینکه مصرف خوراکی دارد، می‌تواند به صورت موضعی نیز مورد استفاده قرار گیرد و تاثیر مثبتی روی سلامت پوست داشته باشد.

نمک صورتی برای جوش صورت - عطاری آنلاین دیجی عطار

نمک صورتی برای جوش صورت

اگر جوش‌ها و آکنه‌های پوستی شما را کلافه کرده‌اند و نمی‌دانید برای رفع آن‌ها چه کاری انجام دهید، جای نگرانی نیست. چون بسیاری از افراد با این مشکل مواجه شده‌اند و با راه‌های ساده و خانگی جوش‌های صورت خودشان را از بین برده‌اند. نمک صورتی برخلاف نمک‌های فرآوری شده دارای مواد معدنی مختلفی است که هر کدام می‌توانند تاثیر مثبتی روی سلامت پوست و رفع جوش و آکنه‌های پوستی داشته باشند. در ادامه مقاله قصد داریم شما را با خواص نمک صورتی برای جوش صورت آشنا کنیم.

1. سم زدایی پوست

یکی از تاثیرات نمک صورتی که می‌تواند باعث رفع جوش‌های صورت شود، سم زدایی پوست است. نمک صورتی هیمالیا به دلیل خواص سم زدایی بسیار خوبی که دارد، می‌تواند تمامی فلزات سنگین و سموم را از بدن خارج کند. اما شاید برای شما سوال مطرح شود که چگونه نمک صورتی پوست را سم زدایی می‌کند؟ این نوع نمک می‌تواند کثیفی، آلودگی و باکتری‌های باقی مانده در عمق منافذ باز پوست را به بیرون براند و باعث خارج کردن آن‌ها شود. به همین خاطر با مصرف نمک صورتی روی پوست خودتان، یک پوست تمیز و خالص و بدون جوش و آکنه پوستی را تجربه خواهید کرد.

برای اینکه سم زدایی پوست صورت و بدن را انجام دهید، می‌توانید یک وان را پر از آب گرم کنید. سپس یک مشت پودر نمک صورتی را داخل حمام بریزید و مخلوط کنید. حالا می‌توانید 10 قطره روغن اسطوخودوس نیز به حمام اضافه کنید. فورا بدن خودتان را خیس کنید تا اثر سم زدایی و جوانسازی پوست را تجربه نمایید.

لایه برداری سلول‌های مرده پوست می‌خواهید پوست نرم و ابریشمی داشته باشید و جوش‌های پوستی شما از بین بروند؟ برای رسیدن به چنین نتیجه‌ای قطعا نیاز به لایه برداری پوست دارید. برای لایه برداری سلول‌های مرده پوست نیازی نیست که هزینه زیادی را صرف کنید. با همان هزینه اندک، می‌توانید به نتیجه بسیار خوبی برسید. اسکراب نمک چندین سال است که به عنوان تکنیک لایه برداری مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما اسکراب نمک صورتی جزء محصولات جدید است. اسکراب‌های صورتی زرق و برق دار می‌توانند واقع روی حذف سلول‌های مرده پوست موثر باشند و باعث حذف کثیفی و سلول‌های مرده شوند.

برای تهیه یک اسکراب فوق العاده مفید برای صورت خودتان کافیست که در یک کاسه بزرگ، یک فنجان نمک صورتی دانه ریز را بریزید. به آن یک دوم فنجان روغن نارگیل اضافه کنید و هم بزنید. سپس یک مشت گلبرگ خشک شده گل رز را نیز به اسکراب خودتان اضافه کنید. حالا محتویات تهیه شده را داخل یک طرف درب بسته بریزید و هر بار که نیاز به لایه برداری پوست داشتید، از آن استفاده کنید. لایه برداری پوست باعث می‌شود تا سلول‌های مرده پوست که باعث عفونت و جوش صورت می‌شوند، از بین بروند.

سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
22,00022,000تومان
اضافه
پودر-نمک-صورتی
پودر نمک صورتی
24,00024,000تومان
اضافه
سنگ-نمک-صورتی
سنگ نمک صورتی
75,00075,000تومان
اضافه
گرانول-نمک-صورتی-عمده
گرانول نمک صورتی - عمده
35,000ناموجود
اضافه
پودر-نمک-صورتی-عمده
پودر نمک صورتی - عمده
35,000ناموجود
اضافه
سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
22,00022,000تومان
اضافه

2. کاهش منافذ باز پوست

زمانی که صحبت از فواید نمک صورتی برای جوش صورت می‌شود، بسیاری از افراد تصور می‌کنند که این نوع نمک فقط پوست را سم زدایی می‌کند، ولی تاثیر آن فراتر از این حرف‌ها است. نمک صورتی می‌تواند برای کاهش منافذ باز پوست مورد استفاده قرار گیرد. پوست صورت باید مقدار چربی منظم و کافی داشته باشد و بزرگ شدن منافذ باز پوست علاوه بر اینکه باعث کاهش زیبایی پوست می‌شود، می‌تواند باعث ترشح چربی بیش از اندازه در پوست شود. از این رو برای کاهش منافذ باز پوست که کم کم باعث کاهش جوش صورت می‌شوند، می‌توان از نمک صورتی استفاده کرد.

اگرچه ممکن است نمک صورتی باعث خشک شدن پوست شما شود، ولی اگر آن را با روغن نارگیل ترکیب کنید از خواص بی نظیر آن بهره مند خواهید شد. برای این کار کافیست که یک دوم قاشق چای خوری دانه‌های نمک هیمالیا را با 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل، یک تا دو قطره روغن لیمو و یک دوم فنجان آب خالص در یک بطری اسپری ترکیب کنید. سپس چشمان خودتان را ببندید و این ترکیبات را روی صورت خود اسپری نمایید. روغن نارگیل می‌تواند باعث رطوبت رسانی به پوست شود و در عین حال پودر نمک موجود در این اسپری می‌توانند تاثیر مثبتی روی سلامت پوست و کاهش منافذ باز آن داشته باشند.

نمک صورتی برای جوش را چطور مصرف کنیم؟ - دیجی عطار


3. کاهش چربی پوست

چربی اضافه پوست می‌تواند تاثیر منفی روی سلامت پوست داشته باشد. اگر می‌خواهید پوستی زیبا و شاداب داشته باشید، باید چربی پوست خودتان را متعادل نگه دارید. خود پوست مسئول ترشح سبوم و چربی در پوست است که می‌توانند نقش بسیار مهمی را رد کاهش خشکی پوست ایفا کنند. اما اگر این مقدار چربی ترشح شده افزایش پیدا کند، احتمال اینکه پوست دچار آکنه و جوش‌های پوستی شود نیز وجود دارد. نمک صورتی می‌تواند چربی‌های اضافه پوست را از بین ببرد.

برای از بین بردن چربی اضافه پوست می‌توانید از تونر یا سایر محصولاتی که در این مقاله برای استفاده از نمک صورتی روی صورت آشنا کردیم، استفاده کنید. با استفاده منظم از این ترکیب و همچنین داشتن روتین پوستی مناسب، کم کم جوش‌های پوستی که به دلیل ترشح بیش از اندازه چربی در پوست به وجود آمده بودند از بین می‌روند و دیگر احتمال رشد آن‌ها به حداقل می‌رسد.

4. ضد عفونی کردن پوست

باکتری‌ها عامل اصلی ایجاد جوش و آکنه هستند. این باکتری‌ها می‌توانند باعث بستن منافذ باز پوست شوند و چربی‌های تجمع یافته در این منافذ، ضد عفونی کردن پوست را به همراه خواهد داشت. نمک صورتی یک نوع نمک ضد عفونی کننده طبیعی است که می‌تواند برای ضد عفونی کردن پوست مستعد آکنه مورد استفاده قرار گیرد. این نوع نمک، باکتری‌های مولد آکنه را از بین می‌برد و می‌تواند به کاهش جوش و آکنه‌های پوستی کمک کند. به خصوص جوش‌های چرکی و عفونی با نمک صورتی به راحتی از بین خواهند رفت.

برای اینکه بتوانید از نمک صورتی برای جوش صورت استفاده کنید، کافیست که یک اسپری درمان کننده آکنه تهیه کنید. برای این کار، یک دوم قاشق چایخوری نمک صورتی هیمالیا را به یک بطری اسپری حاوی یک دوم فنجان آب خالص اضافه نمایید. سپس آن را تکان دهید تا به طور کامل حل شود. سپس می‌توانید این ترکیب را روی صورت خودتان اسپری کنید. به غیر از نمک صورتی می‌توانید با خرید روغن‌های گیاهی مانند روغن گیاهی درخت چای، مشکل جوش صورت را از بین ببرید.

5. متعادل کردن pH پوست

بیشتر محصولات پاک کننده پوست موجود در طبیعت قلیایی هستند. این خبر بدی برای پوست شما که کمی اسیدی است، می‌باشد. برای اینکه اسیدیته پوست را متعادل کنید، می‌توانید از نمک صورتی استفاده نمایید. این نوع نمک می‌تواند با خاصیت اسیدی که دارد، باعث افزایش خاصیت اسیدی در پوست شما شود.
برای اینکه از خواص متعادل کردن اسیدیته پوست نمک صورتی بهره مند شوید، کافیست که یک صابون مفید برای خودتان درست کنید. برای این کار 3 قطره روغن درخت چای که خود ضد عفونی کننده طبیعی

پوست است را با 3 قطره روغن شمعدانی و 3 قطره روغن اسطوخودوس ترکیب کنید. سپس یک چهارم فنجان نمک صورتی و 1 فنجان آب مقطر به این ترکیب اضافه کنید. می‌توانید روزانه 2 بار از این شوینده طبیعی برای متعادل کردن اسیدیته پوست استفاده کنید.

فواید نمک صورتی برای جوش صورت - دیجی عطار

پیشنهاد خرید بهترین نمک صورتی برای جوش صورت

در این مقاله شما را با 6 تا از خواص نمک صورتی برای جوش صورت آشنا کردیم. برای اینکه پوستی شاداب و بدون جوش داشته باشید، کافیست که نمک صورتی را به صورت منظم روی پوست خودتان مورد استفاده قرار دهید. نمک صورتی می‌تواند تاثیر مثبتی روی شادابی و جوانی پوست شما داشته باشد و قطعا اگر نیاز به مصرف آن دارید باید بهترین کیفیت این نوع نمک را تهیه کنید. فروشگاه آنلاین دیجی عطار، علاوه بر فراهم کردن امکان خرید گیاهان دارویی ضد عفونی کننده پوست، می‌تواند به شما امکان خرید بهترین نمک‌های صورتی را نیز بدهد. برای خرید گرانول نمک صورتی و یا سنگ نمک صورتی، می‌توانید از طریق این سایت اقدام کنید. با استفاده از انواع دمنوش‌های گیاهی و انواع داروهای گیاهی از بین برنده جوش صورت، می‌توانید پوستی شاداب و بدون جوش نیز داشته باشید.

سوالات یا پیشنهادات
خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف
خواص و مضرات آویشن برای پوست + نسخه و طریقه استفاده برای پوست
خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف
بهار نارنج چیست؟ خواص، مضرات و موارد مصرف + نسخه | دیجی عطار
خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف
طریقه درمان جوش و آکنه با استفاده از آویشن چگونه است؟
خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف
خواص بابونه آلمانی چیست؟ + نسخه و دستور مصرف
خواص نمک صورتی برای جوش صورت + دستورالعمل مصرف
دارچین: ۲۰خواص دارچین، مضرات، نسخه و نحوه مصرف آن