نمک صورتی خوبه یا نه؟ تصمیم با شماست!

نمک صورتی خوبه یا نه

  • ایکونتیم تولید محتوای دیجی عطار
  • ایکون1403/5/11
نمک صورتی خوبه یا نه؟ تصمیم با شماست!

نمک صورتی به عنوان یک نوع نمک رنگی پرخاصیت احتمالا معرف حضور بسیاری از شما هست. این نوع نمک به دلیل خواص متنوعی که برای سلامت عمومی بدن دارد، می‌تواند به عنوان یکی از انواع نمک‌ ها برای جایگزین شدن با نمک سفید شناخته شود. شاید سوال بسیاری از شما این باشد که نمک صورتی خوبه یا نه؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که نمک صورتی جزء نمک‌هایی است که هم برای بدن فایده دارد، هم مضر است. پس باید به اندازه و اصولی از این نوع نمک استفاده کنید. با ما همراه باشید تا شما را با نمک صورتی و فواید و مضرات آن آشنا کنیم.

نمک صورتی خوبه یا نه؟

نمک صورتی خوبه یا نه؟ تا به حال شده نام نمک صورتی را به عنوان یکی از معروف‌ترین انواع نمک‌های رنگی بشنوید؟ احتمالا همه ما این نوع نمک را با نام نمک هیمالیا می‌شناسیم. نمکی که در کنار داشتن رنگ صورتی دارای املاح و مواد معدنی مختلفی است که هر کدام فواید بسیار زیادی برای بدن دارند. یکی از مهم‌ترین ترکیبات به کار رفته در نمک صورتی که مسئول رنگ صورتی آن است، آهن است. اکسید آهن موجود در این نوع نمک باعث شده تا افراد با مصرف آن شاهد انرژی بیشتری در بدن خودشان باشند.

نمک صورتی پرفایده می‌تواند برای بدن فواید زیادی داشته باشد. مانند هر نوع نمک دیگری، این نوع نمک نیز مضر است. بنابراین، باید با توجه به فواید و مضرات این نوع نمک متوجه شوید که نمک صورتی خوبه یا نه؟ واقعیت این است که نمک صورتی مانند هر نوع نمک دیگری دارای سدیم است. بنابراین، باید به اندازه و فقط در صورت نیاز از آن استفاده کرد.

نمک صورتی چقدر فایده داره؟ - عطاری آنلاین دیجی عطار

خواص نمک صورتی برای بدن

برای اینکه به یک جمع بندی کلی در مورد اینکه نمک صورتی خوبه یا نه؟ برسید، باید در ابتدا با خواص این نوع نمک برای بدن آشنا شوید. اینکه نمک صورتی بخوریم یا نه، وابسته به شرایط جسمی شما است. مانند هر نوع نمک دیگری، نمک صورتی نیز دارای سدیم است. بنابراین، اینکه بگوییم نمک صورتی را هر چقدر هم که مصرف کنید، شاهد مضرات و عوارض آن نخواهید بود، کاملا اشتباه است! مانند هر یک از انواع گیاهان دارویی که احتیاط مصرف دارند و در کنار این موضوع خواص بسیار زیادی برای بدن دارند، نمک صورتی نیز به همین منوال قابل استفاده است. از جمله خواص نمک صورتی برای بدن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

حاوی مواد معدنی متعدد

نمک صورتی از جمله نمک‌های معدنی است که بیش از 84 ماده معدنی مختلف را در خود جای داده است. این نوع نمک به دلیل داشتن مواد معدنی متعدد، به راحتی توسط بدن جذب می‌شود و می‌تواند به افراد برای تامین بخش کوچکی از مواد معدنی مورد نیاز بدن آن‌ها کمک کند. از جمله مواد مغذی موجود در این نوع نمک می‌توان به کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن اشاره کرد.

کمک به هضم بهتر غذا

اگرچه باید تحقیقات بیشتری در مورد تاثیر نمک صورتی انجام شوند، اما گفته شده که خواص نمک صورتی برای هضم بهتر غذا بسیار مفید است. این نوع نمک سطح ph خون را تنظیم می‌کند و با تحریک ترشح اسید معده، هضم غذا را بهبود می‌بخشد. از این جهت افرادی که دارای سوء هاضمه هستند، می‌توانند از نمک صورتی استفاده کنند.

رفع گرفتگی عضلات

گرفتگی عضلات از جمله مشکلات شایعی است که بسیاری از افراد با آن مواجه هستند. نمک صورتی به دلیل داشتن منیزیم بالا تاثیر بسیار زیادی روی درمان گرفتگی ماهیچه‌ها دارد. ماهیچه‌های افراد ورزشکار ممکن است در اثر ورزش و تمرینات متعدد دچار گرفتگی شوند. دلیل عمده بروز این مشکل، کمبود منیزیم است. به دلیل اینکه نمک حاوی منیزیم و املاح متعدد دیگری است، می‌تواند برای رفع گرفتگی عضلات انتخاب بسیار خوبی باشد.

کمک به سلامت پوست

پوست صورت شما نیاز به آبرسانی و تغذیه دارد. شاید برای شما عجیب باشد، ولی نمک صورتی می‌تواند به سلامت پوست شما کمک بسیار زیادی کند. نمک صورتی حاوی املاح مختلفی است که به مرور زمان جذب بدن شما و پوست می‌شوند. پوست را هیدراته می‌کند. در عین حال برای لایه برداری پوست نیز می‌توان از نمک صورتی استفاده کرد. نمک صورتی یک نوع نمک ضد تعریق نیز هست. با ترکیب این نمک و روغن‌های گیاهی می‌توانید از خواص آن بهره مند شوید.

کمک به کاهش مشکلات تنفسی

نمک صورتی به عنوان یک نوع نمک پرفایده می‌تواند برای درمان بیماری‌های تنفسی مورد استفاده قرار گیرد. این نوع نمک برای پاکسازی راه‌های هوایی و بهبود تنفس استفاده می‌شود. گفته می‌شود که از لامپ‌های نمک صورتی برای پاکسازی محیط نیز استفاده می‌شود. شاید جالب باشد اگر بدانید در کنار بخور انواع داروهای گیاهی، می‌توانید از نمک صورتی نیز استفاده کنید. نمک صورتی می‌تواند علائم سینوزیت را نیز بهبود ببخشند و نقش بسیار خوبی را در سلامت جسمی ایفا کنند.

سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
25,00025,000تومان
اضافه
پودر-نمک-صورتی
پودر نمک صورتی
27,00027,000تومان
اضافه
سنگ-نمک-صورتی
سنگ نمک صورتی
83,00083,000تومان
اضافه
گرانول-نمک-صورتی-عمده
گرانول نمک صورتی - عمده
39,000ناموجود
اضافه
پودر-نمک-صورتی-عمده
پودر نمک صورتی - عمده
39,000ناموجود
اضافه
سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
25,00025,000تومان
اضافه

کاهش استرس در بدن

نمک صورتی خوبه یا نه؟ اگر استرسی هستید و همیشه احساس نگرانی و اضطراب دارید، نمک صورتی یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شما است. این نوع نمک می‌تواند باعث افزایش سطح سروتونین در بدن شود. از این رو برای کاهش استرس و اضطراب بسیار مفید است. گفته شده که نمک صورتی برای بهبود علائم افسردگی نیز نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

کمک به داشتن خواب منظم

شاید عجیب باشد، ولی باید بدانید که نمک صورتی به دلیل داشتن مواد معدنی مختلف می‌تواند به کمک خواب منظم شما بیاید. اگر عادت دارید اقدام به خرید دمنوش‌های گیاهی مختلف کنید تا از خواص این دمنوش‌ها برای بهبود کیفیت خواب بهره مند شوید، حتما نمک صورتی را نیز امتحان کنید. نمک صورتی برای افرادی که دچار خواب‌های پریشان و نامنظم می‌شوند نیز مفید است.

موثر در کاهش وزن

نمک صورتی برخلاف نمک نمک سفید، می‌تواند باعث دفع آب اضافی سلول‌ها شود. این موضوع باعث غنی شدن بدن با مواد معدنی و مغذی مختلف شده و تاثیر زیادی روی کاهش وزن دارد. از این رو برای بهره مندی از خواص نمک صورتی جهت کاهش وزن کافیست که از این نوع نمک استفاده کنید.

بهبود عملکرد قلب

نمک صورتی جزء نمک‌هایی است که می‌تواند برای بهبود چرخش خون مورد استفاده قرار گیرد و تاثیر بسیار خوبی روی بهبود عملکرد قلب و عروق داشته باشد. این نوع نمک باعث بهبود چرخش خون در بدن می‌شود و در تنظیم فشار خون نقش بسیار مهمی را خواهد داشت. برای جلوگیری از عوارض جدی فشار خون بالا مانند سکته مغزی، می‌توان مقدار کمی نمک صورتی را مورد استفاده قرار داد.

خواص نمک صورتی برای بدن - دیجی عطار

مضرات نمک صورتی برای بدن

حال که با فواید نمک صورتی آشنا شدید، نوبت به آن رسیده که در مورد مضرات نمک صورتی نیز اطلاعات کسب کنید. از جمله عوارض و مضرات احتمالی نمک صورتی برای بدن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
• احتمال بروز بیماری‌های کلیوی: مصرف سدیم بیش از حد باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی خواهد شد. اگر به بیماری‌های کلیوی مبتلا هستید، دریافت دوز مناسبی از نمک صورتی می‌تواند مفید باشد.

• به وجود آمدن پوکی استخوان: پوکی استخوان در افرادی که سدیم بیشتری مصرف می‌کنند، شایع‌تر است. چرا که در صورت مصرف بیش از اندازه سدیم، کلسیم بیشتری از طریق ادرار از دست می‌رود. از این رو خطر پوکی استخوان در افرادی که بیش از اندازه از نمک صورتی استفاده می‌کنند، وجود دارد.

• کمبود ید: بیش از 70 درصد مردم ید مورد نیاز بدن خودشان را از طریق نمک‌های یددار مصرف می‌کنند. نمک صورتی ممکن است دارای کمی ید باشد، اما این مقدار ید بسیار محدود بوده و عملا ممکن است در صورت جایگزین کردن آن با نمک یدددار دچار کمبود ید شوید.

نمک صورتی برای چه افرادی خوب نیست؟

در پاسخ به این سوال که نمک صورتی خوبه یا نه؟ باید بگوییم که در اکثر موارد افراد می‌توانند از این نوع نمک برای بهره مندی از خواص آن استفاده کنند. اما گاهی اوقات افراد به دلیل شرایط خاص جسمی باید با احتیاط بیشتری از نمک صورتی استفاده نمایند. این افراد نه تنها باید نمک صورتی را با احتیاط مصرف کنند، بلکه لازم است که برای مصرف سایر نمک‌ها نیز دقت و احتیاط زیادی داشته باشند. پس اگر می‌خواهید بدانید که نمک صورتی برای چه افرادی خوب نیست؟ با ما همراه باشید:

افراد دارای بیماری‌های کلیوی: نمک صورتی و املاح موجود در آن ممکن است برای برخی از افراد به ویژه افراد مبتلا به بیماری نارسایی کلیوی مضر باشد.

 افراد دارای بیماری‌های قلبی و عروقی: بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله بیماری‌های شایعی هستند که باید حتما برای کنترل و پیشگیری از شدت گرفتن آن‌ها، از نمک کم استفاده کرد. نمک صورتی برای افرادی که بیماری‌های قلبی و عروقی جدی دارند مانند هر نوع نمک دیگری مفید نیست.

افراد دارای فشار خون بالا: اگرچه افراد دارای فشار خون بالا نیز باید از نمک استفاده کنند، اما نمک باید به اندازه مصرف شود. نمک صورتی به خوبی برای درمان فشار خون مورد استفاده قرار می‌گیرد و نقش مهمی را در کاهش فشار خون ایفا خواهد کرد.

سایر افرادی که به دلیل رژیم غذایی خاص محدودیت برای مصرف نمک صورتی دارند، باید با احتیاط بیشتری از نمک صورتی استفاده کنند. نمک صورتی اگر به اندازه مصرف شود، برای افراد مفید خواهد بود. ولی مصرف بیش از اندازه آن برای افراد بالا و سایر افراد مضر است.

نمک صورتی چقدر فایده داره؟ - دیجی عطار

مصرف چقدر نمک صورتی خوبه؟

همانطور که متوجه شدید، مصرف به اندازه نمک صورتی می‌تواند مفید باشد؛ اما اگر بیش از اندازه از این نوع نمک استفاده کنید، قطعا شاهد مضرات آن خواهید بود. طبق بررسی‌های انجام شده افرادی که ممنوعیت مصرف نمک ندارند، می‌توانند روزانه 2300 میلی گرم سدیم مصرف کنند. این مقدار از سدیم برای نمک صورتی به اندازه 1 قاشق چایخوری است. بنابراین، مصرف 1 قاشق چایخوری از نمک صورتی می‌تواند برای سلامت بدن مفید باشد و مصرف بیش از این اندازه مضر است.

البته زمانی که صحبت از مصرف سدیم برای افراد دارای فشار خون بالا می‌شود، باید احتیاط بیشتری برای مصرف آن داشت. مصرف روزانه 1500 میلی گرم سدیم می‌تواند برای افراد دارای فشار خون بالا مناسب باشد. بنابراین، این افراد باید حدود نصف قاشق چایخوری از نمک صورتی را در طول روز مصرف کنند. به طور کلی، نمک صورتی حاوی 40 درصد سدیم است و با توجه به این معیار می‌توانید از این نوع نمک استفاده نمایید.

پیشنهاد عالی برای مصرف نمک صورتی

نمک صورتی خوبه یا نه؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال خودتان باید جمع‌بندی مناسبی داشته باشید. فواید مصرف این نوع نمک بسیار زیاد هستند، اما اگر به اندازه از نمک صورتی استفاده نکنید احتمال بروز فشار خون بالا زیاد است. برای بهره مندی از خواص نمک صورتی، مصرف به اندازه آن مفید است. همچنین باید مطمئن شوید که این نوع نمک را به صورت اصلی مصرف می‌کنید. در صورت نیاز به خرید نمک صورتی و مصرف آن، می‌توانید به سایت دیجی عطار مراجعه کنید و از طریق این سایت سفارش خودتان را ثبت نمایید.

سوالات یا پیشنهادات
نمک صورتی خوبه یا نه؟ تصمیم با شماست!
خواص و مضرات آویشن برای پوست + نسخه و طریقه استفاده برای پوست
نمک صورتی خوبه یا نه؟ تصمیم با شماست!
بهار نارنج چیست؟ خواص، مضرات و موارد مصرف + نسخه | دیجی عطار
نمک صورتی خوبه یا نه؟ تصمیم با شماست!
طریقه درمان جوش و آکنه با استفاده از آویشن چگونه است؟
نمک صورتی خوبه یا نه؟ تصمیم با شماست!
خواص بابونه آلمانی چیست؟ + نسخه و دستور مصرف
نمک صورتی خوبه یا نه؟ تصمیم با شماست!
دارچین: ۲۰خواص دارچین، مضرات، نسخه و نحوه مصرف آن