نمک صورتی بخوریم یا نه؟ + فواید و مضرات نمک صورتی

فواید و مضرات نمک صورتی

  • ایکونتیم تولید محتوای دیجی عطار
  • ایکون1403/4/4
نمک صورتی بخوریم یا نه؟ + فواید و مضرات نمک صورتی

نمک صورتی یکی از انواع نمک‌های رنگی موجود در بازار است که احتمالا تا به حال در مورد آن شنیده‌اید. نمک صورتی برای پخت و پز قابل مصرف بوده و می‌تواند خواص بسیار زیادی را برای سلامت عمومی بدن شما به همراه داشته باشید. ولی با این وجود مصرف بی رویه نمک صورتی نه تنها برای بدن مفید نیست، بلکه می‌تواند مضرات زیادی را نیز به همراه داشته باشد. نمک صورتی بخوریم یا نه؟ این سوال بسیاری از شمایی است که اطلاعات خودتان را در مورد نمک صورتی بالا برده‌اید یا از اطرافیان خود اطلاعات متناقضی در مورد نمک صورتی دریافت کرده‌اید.

نمک صورتی چیست؟

نمک صورتی یا نمک هیمالیا یکی از انواع نمک‌ها در جهان است که با همین رنگ قابل استخراج می‌باشد. شاید تا به امروز تصور بسیاری از افراد این بوده که فقط نمک‌های سفید برای مصرف خوراکی قابل استفاده‌اند، ولی در حال حاضر مشخص شده است که نمک صورتی به عنوان یکی از بهترین نمک‌های رنگی موجود در بازار می‌تواند برای مصرف خوراکی مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر سدیم، این نوع نمک دارای کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات مختلف دیگر است که هر کدام نقش بسیار مهمی را برای سلامت عمومی بدن شما به همراه خواهند داشت.

این نوع نمک از کوه‌های هیمالیا استخراج می‌شود. به دلیل خواص متنوعی که دارد، به سراسر جهان صادر شده و می‌تواند نقش بسیار مهمی را در بهبود سلامت عمومی بدن ایفا کند. نمک صورتی دارای رگه‌های صورتی غیر یکنواخت در درون خود است. باید در هنگام خرید این نوع نمک از مراکز فروش گیاهان دارویی، مطمئن شوید که نمک اصل است. پس اگر رنگ نمک صورتی به صورت یکنواخت و صورتی پررنگ است، به اصل بودن آن شک کنید.

نمک صورتی بخوریم یا نه؟


فواید نمک صورتی برای بدن

بسیاری از افرادی که در مورد اینکه نمک صورتی بخوریم یا نه؟ سوال می‌پرسند با فواید نمک صورتی آشنایی ندارند. این نوع نمک برخلاف نمک‌های رایج موجود در بازار دارای کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات مختلف دیگر است که هر کدام نقش بسیار مهمی را در سلامت عمومی بدن ایفا می‌کنند. زمانی که صحبت از خواص نمک صورتی برای بدن می‌شود، باید به نقش این نوع نمک در بدن توجه ویژه‌ای داشت.

نمک صورتی می‌تواند برای پوست، مو و به صورت خوراکی برای بهبود عملکرد ارگان‌های داخلی مورد استفاده قرار گیرد. نمک صورتی برای سم زدایی، سطح اسید و قلیای بدن شما را تنظیم می‌کند. بسیاری از مشکلات گوارشی با مصرف این نمک برطرف می‌شود. نمک هیمالیا در صورت استفاده موضعی و خوراکی برای هیدراته کردن بدن مفید است و می‌تواند به تقویت قوای بدنی کمک کند. ساختار خواص این نوع نمک شامل موارد زیر هستند:

  •  فشار خون پایین را درمان می‌کند.
  • باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می‌شود.
  •  کمک به درمان شوره سر می‌کند.
  •  باعث هیدراته نگه داشتن پوست می‌گردد.
  •  باعث کاهش خطر گرمازدگی می‌شود.
  •  کمک به درمان بی خوابی و مشکلات مرتبط با آن می‌کند.
  •  برای رفع مشکل عفونت سینوس‌ها مفید است.
  •  جهت درمان سردردهای میگرنی می‌توان از نمک صورتی استفاده کرد.
  • هورمون سروتونین در بدن با مصرف این نمک افزایش پیدا می‌کند.
  • نمک صورتی برای ایجاد آرامش و دفع انرژی‌های منفی استفاده می‌شود.
  • برای درمان آسم، برونشیت و سایر مشکلات تنفسی می‌توان از آن استفاده کرد.
  •  برای درمان خلط گلو استفاده از نمک صورتی مفید است.
  •  نمک صورتی برای درمان کم خونی به دلیل داشتن آهن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عوارض نمک صورتی برای بدن

با وجود فواید نمک صورتی برای بدن باید بدانید که این نوع نمک نیز مانند همه نمک‌های موجود در بازار دارای سدیم بوده و نباید بیش از اندازه مصرف شود. مصرف بی رویه نمک صورتی باعث افزایش فشار خون و مشکلات قلبی و عروقی می‌شود. همچنین این نوع نمک ممکن است به مرور زمان به کلیه‌ها فشار زیادی وارد کند. اگر بیش از اندازه از نمک صورتی استفاده کنید، شاهد تشدید مشکلات قلبی و عروقی خواهید بود. اما مصرف به اندازه این نوع نمک برای حفظ سلامت عمومی بدن بسیار مفید بوده و پیشنهاد ما این است که فقط به اندازه 1 قاشق چایخوری از این نوع نمک در طول روز استفاده کنید تا از خواص آن بهره مند شوید.

فواید نمک صورتی برای بدن - عطاری آنلاین دیجی عطار

نمک صورتی بخوریم یا نه؟

با توجه به فواید و عوارض نمک صورتی، شاید این سوال برای شما مطرح شود که نمک صورتی بخوریم یا نه؟ به طور کلی، هر نوع نمک اگر به اندازه مصرف شود مفید است و اگر بیش از اندازه مصرف گردد باعث افزایش فشار خون و بیماری‌های قلبی و عروقی خواهد شد. بنابراین، نمی‌توان در مورد خوردن یا نخوردن نمک صورتی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمی هر یک از افراد نتیجه گیری کرد.

افرادی که نیاز به مصرف نمک به اندازه کم دارند، باید حتما در مصرف نمک صورتی نیز احتیاط کنند. این نوع نمک دارای فلزات سنگین است، اما این مقدار از فلزات مانند جیوه و سرب آنقدر نیستند که برای سلامت شما ضرر جدی داشته باشند. از این رو اگر می‌خواهید از خواص نمک صورتی بهره مند شوید، می‌توانید روی فواید آن حساب باز کنید. مصرف به اندازه نمک صورتی نه تنها تاثیر منفی روی سلامت عمومی بدن ندارد، بلکه می‌تواند با تامین مواد معدنی مختلف نقش بسیار مهمی را در سلامت عمومی بدن نیز ایفا کند.

آیا نمک صورتی ید دارد؟

ید یکی از انواع ترکیباتی است که مصرف به اندازه آن برای تیروئید کم کار مفید و مصرف کم آن برای تیروئید پرکار مضر است. به طور کلی، هر نوع نمکی که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد، ید خود را از دست می‌دهد. بنابراین، نمک دریا و نمک‌های طبیعی بدون ید هستند و اگر هم ید در آن‌ها وجود داشته باشد، بسیار کم است. معمولا نمک‌های یددار موجود در بازار، دارای ید اضافی هستند که در هنگام فرآوری و تصفیه به آن‌ها اضافه شده‌اند.

افرادی که به دلیل پرکار بودن تیروئید باید با احتیاط بیشتری از نمک صورتی استفاده کنند، باید بدانند که نمک صورتی بدون ید است. از این رو برای رعایت رژیم غذایی بدون ید، مصرف این نوع نمک توصیه می‌شود. اما به دلیل اینکه وجود ید در رژیم غذایی به اندازه مناسب الزامی است، باید از نمک‌های یددار نیز در کنار نمک‌های صورتی استفاده کنید.

نمک صورتی بخوریم یا نخوریم؟ - دیجی عطار

چه افرادی نباید از نمک صورتی استفاده کنند؟

نمک صورتی برای همه افراد و در همه غذاها قابل استفاده است. طعم شوری این نمک مانند بسیاری از نمک‌های موجود در بازار است. اگر از مراکز خرید دمنوش‌های گیاهی، نمک صورتی اصل را تهیه کرده‌اید، می‌توانید بدون محدودیت از آن استفاده نمایید. محدودیت استفاده از این نوع نمک مانند همه نمک‌های دیگر است. افرادی که به دلیل فشار خون بالا و مشکلات قلبی و عروقی مجاز به مصرف نمک نیستند، نباید از نمک صورتی استفاده کنند.

نکته مهم دیگر که باید در مورد نمک صورتی به آن توجه داشته باشید این است که این نمک از دل طبیعت استخراج و بدون فرآوری و تصفیه به شما ارائه می‌شود. بنابراین، احتمال وجود فلزات سنگین و یک سری ناخالصی‌ها در این نوع نمک وجود دارد. از این جهت لازم است که بانوان باردار و شیرده حتما با احتیاط بیشتری از نمک صورتی استفاده کنند.

خرید نمک صورتی اصل از دیجی عطار

فروشگاه اینترنتی دیجی عطار یکی از بهترین مراکز فروش انواع داروهای گیاهی و روغن‌های گیاهی است که توانسته فعالیت خود را گسترش دهد و به سراسر کشور ایران خدمات حرفه‌ای ارائه نماید. در این مقاله به سوال شما در مورد اینکه نمک صورتی بخوریم یا نه پاسخ دادیم. اگر نمک صورتی اصل و باکیفیت را تهیه کنید، مصرف آن می‌تواند فواید بسیار زیادی برای بدن شما داشته باشد. ولی بدیهی است که مصرف نمک صورتی تقلبی برای بدن مضر بوده و خطرات جدی را به همراه خواهد داشت. در صورت نیاز به خرید نمک صورتی اصل از فروشگاه اینترنتی دیجی عطار، می‌توانید همین حالا یکی از انواع این نمک‌ها را از جمله پودر نمک صورتی و گرانول نمک صورتی از طریق سایت سفارش داده تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن آن‌ها را درب منزل دریافت نمایید.

سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
22,00022,000تومان
اضافه
پودر-نمک-صورتی
پودر نمک صورتی
24,00024,000تومان
اضافه
سنگ-نمک-صورتی
سنگ نمک صورتی
75,00075,000تومان
اضافه
گرانول-نمک-صورتی-عمده
گرانول نمک صورتی - عمده
35,000ناموجود
اضافه
پودر-نمک-صورتی-عمده
پودر نمک صورتی - عمده
35,000ناموجود
اضافه
سنگ-نمک-صورتی-عمده
سنگ نمک صورتی - عمده
بدون تخفیف ناموجود
اضافه
گرانول-نمک-صورتی
گرانول نمک صورتی
22,00022,000تومان
اضافه
نمک صورتی بخوریم یا نه؟ + فواید و مضرات نمک صورتی
خواص و مضرات آویشن برای پوست + نسخه و طریقه استفاده برای پوست
نمک صورتی بخوریم یا نه؟ + فواید و مضرات نمک صورتی
بهار نارنج چیست؟ خواص، مضرات و موارد مصرف + نسخه | دیجی عطار
نمک صورتی بخوریم یا نه؟ + فواید و مضرات نمک صورتی
طریقه درمان جوش و آکنه با استفاده از آویشن چگونه است؟
نمک صورتی بخوریم یا نه؟ + فواید و مضرات نمک صورتی
خواص بابونه آلمانی چیست؟ + نسخه و دستور مصرف
نمک صورتی بخوریم یا نه؟ + فواید و مضرات نمک صورتی
دارچین: ۲۰خواص دارچین، مضرات، نسخه و نحوه مصرف آن